LID WORDEN

Om lid te worden hoef je maar aan twee voorwaarden te voldoen. Meisje of jongen maakt niet uit.
Je moet minimaal 9 jaar oud zijn en in het bezit van een zwemdiploma.

De contributie is € 10 per maand, met een inschrijfgeld van € 50. Als je na een proefperiode van een maand lid wordt krijg je een uniform in bruikleen. Het uniform moet je natuurlijk wel netjes houden. Het is vrij kostbaar in aanschaf voor het korps. Verder kan er op eigen kosten een werkpak aangeschaft worden, het werkpak is wel meteen eigendom van de zeekadet.

Maar, om zeker te weten of het Zeekadetkorps wat voor je is moet je beslist eens een kijkje komen nemen op een zaterdag. Neem gerust een vriend of een vriendin mee of kom langs met je ouders. Het is zeker de moeite waard!

Je kunt langs komen op zaterdagen van 11.30 uur tot 16:30 uur. Of je kunt ook bellen voor informatie met onze commandant 06-42273838. Ons emailadres: info@zeekadetkorps-alkmaar.nl

Het korpsschip, de Bulgia, ligt afgemeerd in het Noord-Hollands kanaal, aan de Voormeer, nabij de Accijnstoren. Voor een verdere beschrijving zie ‘Ligplaats’.


INSCHRIJFFORMULIER

Ben je ondertussen al meerdere keren wezen kijken en wil je graag lid worden van het Zeekadetkorps, klik dan op onderstaande link om direct het inschrijfformulier te downloaden.
Inschrijfformulier 2018 – digitaal

inschrijfformulier 2018 met hand in te vullen.